joi, 21 martie 2013

Legume si fructe pentru 2013

Dragi prieteni,
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in 2012 si va invitam sa va imbarcati intr-o noua aventura pentru 2013. Pe toti cei interesati de legume, fructe si verdeturi cultivate organic va asteptam duminica, 31 martie, de la ora 12, in Stupini, Brasov, sa discutam despre ce va doriti de la noi in sezonul care vine. In felul asta, va fi mai usor sa stim cum sa ne planificam culturile si munca. Daca mai cunoasteti oameni interesati, va rugam sa ii invitati si pe ei. Oricine este binevenit.
Subiecte care se vor dezbate la intalnire:
- ce legume va interseaza, in ce cantitati si cat de des
- modalitati de livrare - ce posibilitati avem noi si ce preferinte aveti voi
- ati fi interesati de un sistem cu abonament lunar in care sa primiti saptamanal un cos cu legume de sezon de o valoare fixa?
- ce alte produse va intereseaza? (muraturi, zacusca, oua, taietei de casa, plante medicinale, paine de casa, alte preparate...)
- si orice alte subiecte vor mai fi de interes :)
Adresa este Calea Feldioarei, nr 151, Stupini, Brasov. Ideal este sa vii cu masina, dar poti ajunge si cu un taxi sau cu autobuzul 40 de la gara. Cu masina sau taxi - mergi pe Calea Feldioarei, treci de soseaua de centura, ajungi la podul peste raul Ghimbasel. Chiar inainte sa cobori de pe pod, se face o strada asfaltata la stanga, treci de ea, apoi va fi o casa alba. Imediat dupa casa, inainte de un teren viran, este o straduta de pamant, la stanga. Pe straduta aceea stam noi. Deci, recapitulam, de pe Calea Feldioarei, faci stanga pe o straduta de pamant, imediat dupa ce cobori de pe pod. Apoi mai mergi 100 de metri si dai de o casa mare, gri, nezugravita. In fata va fi un Ford cu nr BV 77 ZEN.
Va rugam sa confirmati participarea pe email la magicreminders@gmail.com sau telefon 0726.368.978 - Teo
Va multumim si va uram o primavara minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu