marți, 25 iunie 2013

Cateva din produsele care "se poarta" in aceasta perioada

N-am mai postat de mult timp, asa ca o sa incercam sa va mai tinem la curent cu ce se mai intampla prin gradinile noastre. Sa va impartasim cate putin din bucuria roadelor pamantului... Nu o sa detaliem eforturile depuse pana acum...de la pregatirea terenului, semanat, plivit, irigat, sapat, palisat, copilit ....etc etc. O sa ne oprim direct la partea cea mai frumoasa.... RECOLTAREA!!! Cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, o sa le lasam pe ele sa va vorbeasca:

Fasolea verde, proaspat culeasa din solar, asteapta sa fie livrata

Au rodit si primii dovelecei. Vor ajunge si la voi incepand cu saptamana asta:

 In solar cativa castraveti isi fac aparitia. Au primit deja complimente de la cei care i-au gustat:"sunt cei mai buni castraveti mancati vreodata!!!". Din pacate cultura e inca foarte afectata de daunatori...speram sa o putem salva si in curand sa va bucurati si voi de minunatele curcubitacee

Visin din curte, impovarat de rodul bogat. O sa-l usuram numaidecat, pentru a putea sa va trimitem si voua delicioasele visine.

De acum incolo sper sa publicam mai des noutati despre gradinile noastre si despre evolutia lucrarilor si a plantelor ce le populeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu